Conferința "Fabrica High-Tech"

Vizibilitate procese si eliminarea pierderilor cu ajutorul datelor inteligente

24 iunie, Timișoara, Hotel NH TimișoaraÎnscriere

"Fabrica High Tech" este o conferinta de o zi
despre tehnologiile care te ajuta sa faci fata provocarilor din industrie.

Atunci cand pierderile din procesul de productie, erorile umane si problemele de calitate sunt principalii driveri pentru ineficienta, lipsa de control si vizibilitate a proceselor, este momentul oportun pentru o schimbare ce impune standarde noi, tehnologii noi si noi capabilitati.

Fabrica High Tech inseamna informatii vizibile, suficiente pe baza carora puteti lua decizii. Vino sa descoperi cele mai noi solutii tehnologice disponibile in acest moment in piata, exemple practice si proiecte de success de la expertii nostri. Vei afla cum poti face mai mult cu mai putine resurse, cum poti reduce costurile si cum poti imbunatati productivitatea si eficienta in fabrica ta.

Alatura-te celor mai buni dezvoltatori de tehnologie la nivel international si Managerilor de Aprovizionare, Directorilor si Managerilor IT si Directorilor de Productie din cadrul celor mai importanti producatori din Romania.

Subiecte de interes

- Vizibilitatea Plant Floor – invatati cum sa integrati toate unitatile si sistemele si cum sa obtineti o vizibilitate completa a lantului logistic; cele mai bune practici si solutii sunt disponibile pentru a accelera procesele operationale;

- Procese la nivelul Plant Floor – coordonati procesele inbound si outbound pentru a imbunatati stocurile, elimina excesul de produse in curs de fabricatie si a controla cat mai bine productia si fluxul de materiale;

- Mentenanta si controlul calitatii – aflati cum sa coordonati mai bine mentenanta masinilor din productie si calitatea produselor pentru o mai buna integrare cu procesele operationale;

- Vizibilitatea Angajatilor – angajatii pot capta si transmite informatii corecte, in timp real si pot fi mult mai productivi cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie;

- Managementul stocurilor si al activelor – aflati cum puteti implementa sisteme de identificare si urmarire de-alungul intregului proces de productie pentru a obtine economii uriase de forta de munca si materiale si cum puteti urmarii productia finita atunci cand intra/paraseste unitatile de productie;

- Automatizari – aflati ce tehnologii functioneaza cel mai bine in fabrica pe care o coordonati - automatizari masini, interfete "human machines", Panel PC, controlere si alte echipamente care ofera vizibilitate si control in procesele din productie;

- Sisteme RFID - cu investitii relative mici in sisteme de urmarire prin RFID va asigurati ca aplicatiile de planificare si materialele va ofera beneficiile de cost si eficienta pe care le urmariti;

- Sisteme de localizare in timp real (RTLS ) - aflati cum puteti obtine cu precizie vizibilitatea asupra activelor critice – lantul logistic, productie, resurse umane, in timp real;

Our Speakers

Daniel Boangiu
Daniel Boangiu
Daniel Boangiu

Daniel Boangiu este fondator si Director Operatiuni al companiei Smart ID, specialistul in solutii pentru mobilitate din Romania. Cu peste 10 ani de experienta in Business Development si implementari de solutii de mobilitate de ultima generatie pentru companii de top din industria de utilitati dar si pentru industria de logistica si productie, Daniel este arhitectul primelor implementari de meter reading din Romania. Impreuna cu partenerul sau Romeo Iacob (Director General la compania Smart ID) Daniel a reusit sa construiasca una dintre cele mai de success afaceri in solutii pentru mobilitate din Romania, o afacere cu cea mai mare crestere a cifrei de afaceri 260% - in doar primii doi ani de la infiintare. Daniel a absolvit Executive MBA Program la National Institute for Economic Development in colaborare cu Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM) – Paris.

Romeo Iacob
Romeo Iacob
Romeo Iacob

Romeo Iacob este fondator si Director General al companiei Smart ID, singura companie cu focus pe mobilitate din Romania. Cu peste 12 ani de experienta in piata Auto ID, Romeo este expertul recunoscut pentru implementari de solutii pentru automatizare si mobilitate la companii din top 300 din Romania – in retail, productie, transporturi si logistica. Dupa 14 ani in care a activat ca Director de Vanzari, impreuna cu partenerul sau Daniel Boangiu (Director General in cadrul Smart ID) Romeo a reusit sa construiasca una dintre cele mai de succes afaceri in solutii pentru mobilitate din Romania, o afacere cu o crestere de peste 260% in primii ani doi ani de la infiintare. Promotor indarjit al celor mai de success proiecte de mobilitate, pioneer in piata solutiilor pentru Auto ID, Romeo a contribuit la succesul multor companii din top 300.

Alicja Strzemieczna
Alicja Strzemieczna
Alicja Strzemieczna

Alicja Strzemieczna are o experienta de peste 15 ani in industria de Automatizari si Electronice. Lucreaza in Advantech din 2009. Inainte de a se alatura companiei a lucrat pentru Elhurt si Panasonic Electric Works. In prezent este Channel Sales Manager Eastern Europe si raspunde de vanzari si de dezvoltarea de strategii de leadership si de dezvoltare si implementare strategii de crestere in Europa de Est. Este implicata in toate diviziile de produse Advantech: Industrial Automation, Embedded Boards & Design-in Services, Digital Signage, Power & Energy si Transportation.

Sorin Ionascu
Sorin Ionascu
Sorin Ionascu

Cu peste 9 ani de experiență în vânzări în companii specializate în tehnologie, Sorin Ionașcu este reprezentantul local al companiei Motorola Solutions responsabil pentru piețele din România și Bulgaria. Sorin este un promotor pasionat al mobilității și a beneficiilor pe care le oferă. Este un foarte bun cunoscător al celor mai bune practici de mobilitate în cadrul pieței Auto ID.

Ivan Acantelli
Ivan Accantelli
Ivan Acantelli

Ivan are o experienta de peste 20 de ani pe zona Auto ID si de mobilitate in zone precum Italia, Europa, USA, America Centrala si de Sud, avand responsabiliati pe Operatiuni P&L in doua companii americane din Italia – MSI Data & Telxon.

Este o persoana foarte creativa, capabila de a conduce eforturi de dezvoltare de produs și de piață si este absolvent al Colegiului Tehnic de Nord din Sydney, Australia, sectia de Electronica si Ingineria Comunicatiilor.

Claudiu Rada
Claudiu Rada
Claudiu Rada

Claudiu Rada gestioneaza activ adoptarea noilor tehnologii SAP precum si promovarea si implemantarea lor cu succes clientilor S&T. Ca recunoastere, S&T Romania a primit de la marele furnizor de solutii informatice, "Partner Excellence Award 2015" pentru SAP Business Suite powered by SAP Hana. Claudiu detine numeroase certificari pe tehnologiile SAP avand o experienta de peste 12 ani in implementarea de solutii SAP, atat in zona de consultanta cat si project management.

Catalin Vasile
Cătălin Vasile
Catalin Vasile

Catalin Vasile este responsabil de succesul implementarilor de solutii de mobilitate Zebra Technologies. Anterior a mai lucrat pentru Motorola Solutions, Symbol Technologies si Oracle EMEA. Catalin este absolvent al Universitatii Politehnice, al Academiei Economice din Bucuresti si detine doua mastere in Business Administration de la Universitatea din Bucuresti si Tiffin University, Ohio, USA.

Nicu Boangiu
Nicu Boangiu
Nicu Boiangiu

Nicu Boangiu, Director Tehnic in cadrul SmartID Dynamics, are o experienta de peste 15 ani in coordonarea echipelor de dezvoltare software, cu precadere in zona analizarii cerintelor primite de la clienti si identificarea nevoilor acestora si in implementarea solutiilor software, atat dezvoltate inhouse cat si asimilarea celor de la furnizori. Nicu este absovent al Universitatii din Craiova, Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica cu master in Economie și Administrarea Afacerii.


Agenda

Fabrica High-Tech
Vizibilitate procese si eliminarea pierderilor cu ajutorul datelor inteligente
- 24 iunie, Timișoara, Hotel NH -

  9.30 - 10.00 Inregistrare Participanti
10.00 - 10.15 Romeo Iacob, Director General, SmartID Romania
10.15 – 11.15 Integrari Shop Floor pentru vizibilitatea proceselor din productie
Daniel Boangiu, Managing Director, SmartID Romania
11.15 – 11.45 Noutati Zebra Technologies
Sorin Ionascu, Territory Account Manager, Zebra Technologies
11.45 – 12.10 Pauza de cafea
12.10 – 12.40 Solutiile Zebra pentru productie
Catalin Vasile, Zebra Technologies
12.40 - 13.10Studiu de caz - Simplificarea procesului de productie in SAP ERP. Avantaje S/4 HANA
Claudiu Rada, Business Solution Manager, S&T
13.10 – 14.10Pauza de prânz
14.10 – 15.00 SmartID.DataCollect - Colectarea datelor din procesele de producție
Nicu Boangiu, Technical Director SmartID Romania S.A
15.00 – 16.00 Advantech Presentation
16.00 – 16.40SmartID.Stock - Integrarea depozitului cu ShopFloor
Nicu Boangiu, Technical Director SmartID Romania S.A
16.40 – 17.10Mobile Enterprise Productivity Suite – Deploying using Avalanche vs other MDM (Customers on TE/WIB/Velocity)
Ivan Accantelli, Territory Manager Southern Europe, Wavelink
17.10 – 17.30Intrebari si Raspunsuri

Locație

Hotel NH ****
Str. Pestalozzi 1/a, 300115
Timișoara 300115

Formular de înregistrare

ATENȚIE! Dacă nu vedeți formularul de mai jos, vă rugăm să reîncărcați pagina (apăsați F5) și bifați opțiunea de afișare a întregului conținut.

Contact

Mai multe informații despre eveniment:
telefon: 0742 090 747
email: cristina.dima [+] smartid.ro

wavelinks&t