IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

IDmag MD

Suntem o platforma online cu tehnologie pentru orice companie. Comercializam peste 85,000 de solutii software si hardware pentru mobilitate enterprise ex. cititoare coduri de bare, imprimante etichete coduri de bare, terminale mobile, terminale RFID etc si automatizari industriale.


Portofoliul nostru integrat de solutii software este dezvoltat in functie de nevoile de productivitate, flexibilitate si costuri reduse ale companiilor din industriile productie, logistica si transporturi, retail si distributie, utilitati, sanatate si administratie publica. Solutiile noastre software sunt disponibile aici.


Din pasiune pentru tehnologie automatizam tot ce misca in compania ta, de la simplu la complex: resurse, procese, masini industriale. Iti oferim cel mai bun pret din industrie si beneficii pe masura activitatii companiei tale. Cu noi cresti atat cat iti doresti.


Suntem parte integranta din compania Smart ID Dynamics S.A., infiintata in 2010 de doi profesionisti in automatizari industriale si mobilitate enterprize, si rezultatul unui concept de afaceri care a pornit de la ideea de a deschide noi oportunitati si beneficii inovatoare pentru clientii nostri B2B.


Suntem mandri sa fim prezenti in Romania si Moldova si sa pregatim proiecte de dezvoltare la nivel regional. Pentru ca suntem suntem cel mai bun partener al dezvoltatorilor de tehnologie la nivel international, Zebra Technologies (Motorola Solutions), Honeywell, Advantech, Microscan, Getac etc iti oferim cel mai complex portofoliu de solutii la cel mai avantajos pret din piata.


Iti punem la dispozitie o echipa de experti cu peste 10 ani de experienta in industrii cheie in Romania, o abordare flexibila pentru a te ajuta sa iti cresti afacerea si o platforma inovatoare:

● Peste 85,000 de solutii pentru afacerea ta
● Livrarea Gratuita pentru comenzi >1000 RON
● Catalog personalizat de preturi
● Voucere, discounturi de volum si preturi preferentiale pe baza de contract
● Service online – departament certificat
● Consultanti cu peste 10 ani de experienta in mobilitate si automatizari industriale
Fondatori

Daniel Boangiu este fondator si Director Operatiuni al companiei Smart ID, specialistul in solutii pentru mobilitate din Romania. Cu peste 10 ani de experienta in Business Development si implementari de solutii de mobilitate de ultima generatie pentru companii de top din industria de utilitati dar si pentru industria de logistica si productie, Daniel este arhitectul primelor implementari de meter reading din Romania. Impreuna cu partenerul sau Romeo Iacob (Director General la compania Smart ID) Daniel a reusit sa construiasca una dintre cele mai de success afaceri in solutii pentru mobilitate din Romania, o afacere cu cea mai mare crestere a cifrei de afaceri 260% - in doar primii doi ani de la infiintare. Daniel a absolvit Executive MBA Program la National Institute for Economic Development in colaborare cu Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM) – Paris.

Romeo Iacob este fondator si Director General al companiei Smart ID, singura companie cu focus pe mobilitate din Romania. Cu peste 12 ani de experienta in piata Auto ID, Romeo este expertul recunoscut pentru implementari de solutii pentru automatizare si mobilitate la companii din top 300 din Romania – in retail, productie, transporturi si logistica. Dupa 14 ani in care a activat ca Director de Vanzari, impreuna cu partenerul sau Daniel Boangiu (Director General in cadrul Smart ID) Romeo a reusit sa construiasca una dintre cele mai de succes afaceri in solutii pentru mobilitate din Romania, o afacere cu o crestere de peste 260% in primii ani doi ani de la infiintare. Promotor indarjit al celor mai de success proiecte de mobilitate, pioneer in piata solutiilor pentru Auto ID, Romeo a contribuit la succesul multor companii din top 300.

Misiunea si visiunea noastraNe dorim sa devenim destinatia online preferata a companiilor in cautare de tehnologii pentru mobilitate si automatizari industriale

Folosim pasiunea noastra pentru tehnologie pentru a modela solutii si experiente noi pentru oricare dintre clientii nostri.
Deschizand oportunitati noi, contribuim la evolutia afacerilor lor


 

Parteneri IDMagVezi pe hartă