IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

La Idmag.md gasesti ce iti doresti. Automatizam tot ce misca in compania ta, de la simplu la complex. Iti oferim cel mai avantajos pret din industrie si beneficii pe masura scalabilitatii afacerii tale. Te ajutam sa iti reduci costurile si sa obtii vizibilitate asupra afacerii tale, la cel mai avantajos pret din industrie.

Ne place sa spunem ca suntem deschizatori de drumuri pentru tine si pentru afacerea ta. De aceea, folosim cele mai avansate tehnologii e.g. codurilor de bare, RFID, senzori, automatizari industriale si te ajutam sa iti eficientizezi resursele, procesele, masinile industriale.

Cu noi cresti atat cat iti doresti:

Avem peste 85,000 de solutii pentru mobilitate. La www.idmag.md iti oferim un portofoliu de solutii pentru mobilitate enterprize si automatizari industriale complet. O echipa de profesionisti pasionati de tehnologie de ultima generatie, secondati de echipe tehnice de dezvoltare, presales si suport tehnic, sunt pregatite sa iti ofere cel putin o solutie adaptata perfect nevoilor tale. Indiferent de nevoile pe care le aveti suntem online, offline, on site sau chiar in biroul tau, daca ne suni, cu solutii creative, flexibile si prietenoase.

Ajustam Preturile. Ne dorim sa cumperi de la noi nu pentru ca iti oferim cel mai bun pret, ci mai degraba pentru ca punem toata pasiunea si cele mai bune practici in proiectul tau, indiferent de marime. Te ajutam sa cresti inca de la inceput cu solutii flexibile din punct de vedere financiar. Pe masura ce afacerea ta evolueaza suntem pregatiti sa te rasplatim pentru proiecte complexe cu preturi preferentiale, discounturi de volum, catalog de preturi online, personalizat.

Program de vouchere. Online e mai simplu, stim! Chiar si atunci cand vorbim despre tehnologie. Ai un proiect? Te ajutam cu cele mai bune preturi si bonusuri/vouchere in functie de volum. Platforma noastra este pregatita sa te ajute sa iti urmaresti bonusurile primite in functie de volumul de achizitii online. Comanda online, cumuleaza voucherele primite si urmareste online capitalizarea acestora. Fa-ti cont acum pe www.idmag.md pentru mai multe detalii.

Service Online. La www.idmag.md pasiunea pentru proiecte frumoase ne motiveaza sa iti oferim servicii de cinci stele. Platforma noastra iti permite sa iei legatura cu echipa de suport tehnic online, sa iti inregistrezi ticketele aferente echipamentelor defecte si sa urmaresti online repararea acestora, termenul de livrare si problemele identificate. Echipa noastra de service este usor de contactat si va depune toate eforturile pentru a rezolva orice situatie in timp real. Intra in cont pentru detalii suplimentare.

Livrare Gratuita si Rapida. Cat de repede iti doresti sa primesti comanda? Pentru ca ne integram cu majoritatea marilor distribuitori la nivel international iti putem gasi cea mai buna varianta pentru livrare rapida. Si pentru ca intotdeauna este loc pentru servicii exceptionale, iti oferim livrare gratuita pentru toate comenzile care depasesc 5000 MDL.

Experti Certificati. Nici un proiect nu este prea mic sau prea mare pentru echipa noastra. Colegii nostri au peste 10 ani de experienta in domeniu, certificari de top in majoritatea tehnologiilor pe care le comercializam si experienta in proiecte complexe in industrii de top din Romania si Republica Moldova: productie, logistica, retail si distributie, utilitati, sanatate publica, administratie publica. Pe www.idmag.md gasesti ce iti doresti, abordare personalizata, etica profesionala si cele mai bune practici pentru afacerea ta!

 

Parteneri IDMagVezi pe hartă