IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.


Paşi selecţie


Configurator Terminale mobile

Sortare după

Cateva intrebari la care ar trebui sa raspundeti inainte de a achizitiona un terminal mobil:

Mediul unde se foloseste terminalul mobil?

Terminalele sunt proiectate sa raspunda cerintelor din diverse aplicatii de la cele din transport si depozitare, pana la cele din vanzari mobile, servicii pe teren, retail - aplicatiile din interioar precum: verificarea preturilor, inventariere, asistenta clienti si merchandising.

Modul de comunicare intre terminale, imprimante mobile si statiile de lucru sau serverele companiei?

Exista o gama variata de comunicatii de care dispun terminalele mobile: wireless, bluetooth, retele GSM, Infrared, RFID. Comunicarea se poate realiza si prin statiile de baza (cradle) in mod USB sau RS-232.

Tipuri de coduri de bare care trebuie scanate?

Alegerea cititorului in functie de citirea codurilor de bare este o decizie importanta care trebuie sa tina cont si de aplicatiile viitoare in cadrul companiei. Puteti alege un cititor luand in considerare doar nevoile de moment – pentru coduri de bare 1D (EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E, Code 11, Codabar, GS1 DataBar, Code 39, Code 93, Code 128), in viitor nu o sa puteti citi coduri 2D (DataMatrix, Maxicode, QR Code sau PDF417, Micro PDF, captarea unor semnaturi). Mai multe despre codurile de bare puteti citi aici.
Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în Repuplica Moldova. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 

Parteneri IDMagVezi pe hartă