IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Echipamente demo 
Pentru noi mobilitatea inseamna in primul rand optimizare de procese. Beneficiile reale ale unei solutii de mobilitate depind in totdeauna de contextul in care sunt folosite, de interconectarea cu intrastructura existenta si parcul de echipamente, de tehnologiile folosite si integrate intr-un echipament, aplicatii sau servicii.

Pentru ca stim cat de important este ca solutiile pe care le alegeti  sa se plieze cat mai bine cu strategia dvs. IT ne propunem sa va prezentam, la cerere, tehnologii care reusesc  intr-adevar sa se impuna in cresterea productivitatii si automatizarea industriilor in care va desfasurati activitatea. Pentru aceasta venim cu cele mai bune echipamente,  insotite de cele mai bune practici si cele mai bune solutii specializate pe verticale, fie ele avangardiste sau clasice, care va pot ajuta sa deveniti mai productivi, sa reduceti costurile si sa va optimizati procesele.

Prin urmare daca sunteti in cautarea unor aplicatii si produse in zona mobilitatii suntem aici pentru a va ajuta sa luati cele mai bune decizii. Si pentru ca suntem deschisi la provocari va invitam la noi acasa, in hubul de mobilitate din Bucuresti pentru a ne cunoaste mai bine. Sau putem veni noi la voi acasa pentru  demo-uri produse, testari solutii noi sau orice altceva va trece prin minte si este legat de mobilitate, domeniul nostru de expertiza.

Trimite-ne o cerere pentru demo produse aici (click)
 

Parteneri IDMagVezi pe hartă