IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Management Farmacii 

1.Cresteti securitatea in farmacie

2.Reduce erorile in eliberearea medicamentelor

3.Imbunatatirea operatiunilor in farmacie

4.Accesul la informatii vitale

Formular Cerere Oferta SoftwareCapturi din aplicatieCu acest software de la Zebra medicamentele sunt scanate pentru verificarea imediata si inregistrarea medicamentelor eliberate, precum si verificarea codurilor din baza de date cu cele de pe reteta pentru a fi sigur ca medicamentele sunt in dozaje corecte si administrate pacientului care este trecut pe reteta.

Cresteti securitatea in farmacie

Solutiile de la Zebra va ajuta in farmacie sa adaugati date variabile la fiecare medicament la nivel de unitate de dozaj. Aceste etichete de coduri de bare sunt scanate pentru verificarea imediata si inregistrarea medicamentelor eliberate, precum si verificarea codurilor din baza de date cu cele de pe reteta pentru a fi sigur ca medicamentele sunt in dozaje corecte si administrate pacientului care este trecut pe reteta.

Reduce erorile in eliberearea medicamentelor

Verificarea si inregistrarea medicamentelor eliberate pentru a fi sigur ca vor fi administrate corect si in dozajul corect.

Imbunatatirea operatiunilor in farmacie

Administrati toate fazele procesului de management al medicamentelor cu dispozitivele mobile de la managementul activelor pana la respectarea reglementarilor si eliberarea eficienta a retetelor.

Accesul la informatii vitale

Revedeti informatia despre pacient si diagnosticele doctorului pentru a ajuta la administrarea corecta a medicamentelor.

Module de baza

Recomandari Software

Recomandari Hardware

Resurse

Testimoniale


 

Parteneri IDMagVezi pe hartă