IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Administrare Medicatie 

1.Reduce erorile

2.Accelerarea proceselor

3.Cresterea responsabilitatii personalului medical

Formular Cerere Oferta SoftwareCapturi din aplicatie

Solutie software Administrare medicatie de la ZEBRA

Creste siguranta pacientilor cu mai multa acuratete in managementul medicatiei

Fara mobilitate, exista multi pasi in administrarea medicatiei care nu doar necesita mult timp, dar si prezinta multe sanse pentru greseli. Echipate cu terminale mobile cu posibilitati de scanare a codurilor de bare, asistentele pot scana bratarile pacientilor, medicamentele si cardurile de identitate personale in cateva secunde, asigurandu-se ca este exact pacientul care trebuie tratat, primeste medicatia corecta, doza corecta, pe calea corecta si la timp.

Reduce erorile

Micsoreaza posibilitatea de eroare umana asigurandu-se ca personalul medical poate avea acces la cele mai noi date despre pacienti si la medicatia lor.

Accelerarea proceselor

Poti trece de la procesele manuale la cele electronice cu dispozitivele mobile de la Zebra. Salvezi timp si costuri eliminand nevoia de a folosi hartie in plus.

Cresterea responsabilitatii

Infirmierele pot scana codurile de bare de pe propriile bratari de identificare, creand un proces de audit automat care creste responsabilitatea personalului medical.

Module de baza

Recomandari Software

Recomandari Hardware

Computerul mobil MC40-HC « click pentru pagina produsului - Personalul medical isi doreste cea mai noua si avansata tehnologie mobila si un dispozitiv care este distractiv si usor de utilizat exact ca si smartphone-ul personal. Organizatia medicala impune un set de caracteristici de clasa entreprise, de la capturi de date si securitate la administrarea si siguranta unei conexiuni wireless robuste. Toate acestea cu MC40-HC.

Cititor coduri de bare CS4070-HC « click pentru pagina produsului - Scanarea codurilor de bare de la patul pacientului este cruciala in prevenirea erorilor mortale in administrarea medicatiei si colectarea mostrelor. Acum, tu poti pune cititorul de coduri de bare wireless de clasa enterprise in mainile fiecarei asistente si tehnician de laborator cu cititorul de coduri de bare antibacterian CS4070-HC. Suficient de usor sa il porti in permanenta, el poate fi ascuns intr-un buzunar sau purtat la curea.

Resurse

Testimoniale


 

Parteneri IDMagVezi pe hartă