IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Imprimanta coduri de bare CognitiveTPG A798 Black, 203DPI, Dual USB/RS-232 9-Pin, Power Supply, Intl und UK Power Cord

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone+373 78 78 78 41 | +373 22 83 83 25Specificaţii tehnice: Imprimanta coduri de bare CognitiveTPG A798 Black, 203DPI, Dual USB/RS-232 9-Pin, Power Supply, Intl und UK Power Cord

Aplicatii:
Vanzare cu amanuntul

CognitiveTPG A798 ofera retailerilor o solutie versatila de economisire a timpului in vanzarea cu amanuntul unde performanta, fiabilitate, tiparirea bonurilor si usurinta de operare sunt importante.


Industria hoteliera & Food Service
Restaurante, hoteluri, locuri de divertisment si alte unităti de servicii alimentare toate au o trasatura comuna, aglomerate si uneori, serviciu neintrerupt. Pentru acest mediu A798 este solutia perfecta tinand cont de raportul cost/performanta.

Retail Banking, institutii de credit, institutii financiare
Pe piata serviciilor financiare, ATM-uri, sisteme bancare, brokeraj, CognitiveTPG A798 se potriveste foarte bine oferind imprimare rapida si operatiuni sigure.


Jocuri de noroc / Loterie
Piata jocurilor de noroc si loterie este formata din sisteme on-line de loterie, cazinouri,  sisteme Keno, pariuri si alte aplicatii. Fiecare dintre aceste aplicatii necesita bilete imprimate, rezolutie de calitate si viteze de imprimare mari.


Metoda de imprimare
Direct termica

Tipuri media
Diametru rola hartie: 3.1” x 3.55” (80 mm x 90 mm)

Latime imprimare
58, 60, 82.5 mm

Viteza imprimare
Monochrome 150 mm/sec

Rezolutie imprimare
203 DPI

Memorie
RAM 128 KB ; Flash 2 MB

Alimentare
24V DC; Sursa de alimentare externa 60W; Putere consumata 2.3 A

Alte caracteristici
1 conector pentru 2 sertare de bani; Serial RS-232 (25-Pin si 9-Pin); Durata cap imprimare: 242 km; Sisteme suportate: Windows 8, 7, XP, & Vista; JPOS for Linux, Windows 8, 7, XP and Vista


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii

Nu are accesorii !


Produse Similare

Nu există produse similare !


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !
Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în Repuplica Moldova. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă