IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Cititoare Coduri de Bare 

IDMag este singurul magazin online destinat pietei de mobilitate din Romania care comercializeaza peste 85.000 de aplicatii, produse si servicii de la cei mai importanti furnizori de tehnologie la nivel international: APC, APG Cash Drawer, Citizen, Baracoda, Datamax-O'Neil, Cognex, Datalogic, Elo TouchSystems, Glancetron, Hoeft & Wessel, HP, IBM, Janam, Logic Controls, Honeywell, Epson, Getac, Mindeo, Pioneer POS, Panasonic, Opticon, Printronix, Promag, Psion, Star Micronics Europe, Xplore Technologies, Zebra, Unitech, Wincor Nixdorf.

Cititoarele coduri de bare comercializate de IDMag raspund nevoilor comerciantilor cu amanuntul, a lucratorilor din logistica si transporturi, HoReCa, a diferitelor procese din productie, satisfacand pe deplin cererea de piata cu performante remarcabile de citire pe aproape toate codurile dec bare la un pret accesibil.


Recomandari IDMag in functie de industrie

Pentru punctele de vanzare unde volumul vanzarilor nu este atat de mare este recomandat un cititor fix cu fir, mai ieftin decat cel wireless. Dacă operatorul are nevoie de mobilitate, pentru scanarea si altor produse de pe raft, atunci se recomanda un cititor wireless sau tehnologie Bluetooth, dar acestea sunt cu pana la 100% mai scumpe decat cele cu fir.
Noile cititoare fara fir ofera o raza lunga de actiune – pana la 100 m – cu buffer de memorie de capacitate mare pentru citirea codurilor atunci cand este deconectat sau in afara razei de actiune.

Pentru linii de productie sunt recomandate cititoarele cu montaj fix, cu dimensiuni nemaiintalnit de mici, ideale pentru utilizare in locuri cu spatiu limitat, precum ar fi identificarea pieselor si controlul proceselor. Oferim modele diverse de cititoare de coduri, pentru distante de lucru variabile si pentru orice fel de linie de productie.

Pentru depozite si magazii sunt recomandate cititoate de coduri de bare care folosesc tehnologia wireless sau bluetooth sau un terminal mobil dacă doriti stocarea si afisarea mai multor informatii.


Tipuri de coduri de bare folosite

-In funcție de natura vanzarilor si diversificare se poate alege un cititor de coduri de bare 1D sau coduri liniare (clasice, cu bare verticale) sau un cititor de coduri de bare 2D – care incorporeza pe o suprafata mica mult mai multa informatie.

-Trebuie avut in vedere si extinderea pe viitor a afacerii dumneavoastra, avand in vedere ca se folosesc tot mai frecvent coduri de bare 2D datorita volumului mare de informatii cuprins in cod, iar in viitorul apropiat se va face o tranzitie completa catre aceste tipuri de coduri.


Ce interfata sa alegeti

-USB - de regula daca dispuneti numai de laptop. Puteti folosi acest tip de conectare si daca aveti un calculator tip desktop. Acest tip de conectare este intalnit si la majoritatea casele de marcat portabile;

-RS-232 - este necesar sa luati in considerare acest tip de conectare daca il doriti conectat la un calculator desktop sau un POS. Conectarea RS-232 ofera anumite avantaje, printre care o viteza mai mare de introducere a datelor in aplicatia software. Acest tip de port este intalnit la aproape toate casele de marcat;

-Ethernet (RJ45) - pentru statia de baza (daca avem cititoare coduri de bare cu tehnologie Wireless sau Bluetooth) care de obicei vine in pachetul standard cu un incarcator incorporat pentru bateria de rezerva.

Daca echipamentul dumneavoastra are anumite porturi de iesire/intrare diferite fata de cel al cititorului de coduri de bare, exista cabluri de adaptare pentru orice tip de mufe.Cumpara de pe www.idmag.ro cititoare coduri de bare fixe, mobile sau cod de bare industriale. Intra in categoriile de mai sus si cauta produsele dorite. Oferim cel mai bun pret din industrie. Daca aveti nevoie de asistenta, folositi numarul de telefon +4 0732 673 579
 

Parteneri IDMagVezi pe hartă