IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Terminale mobile 
Terminalele mobile sunt echipamente mobile utilizate in aplicatiile de culegere a datelor, informatiilor si evenimentelor de pe teren si cu posibilitatea de a avea acces rapid la ele. Toata gama de terminale mobile comercializate sunt fiabile si cu o constructie robusta pentru a rezista in medii dure, la şocuri puternice si repetate, caderilor accidentale si expunerii la apa si praf.
Sistemele de operare Microsoft Windows CE, Microsoft Windows Mobile sau Android sunt cele mai uzual folosite pentru terminalele mobile. Dezvoltarea aplicatiilor pentru terminalele mobile este facilitata de catre Microsoft Visual Studio 2005 sau Microsoft Visual Studio 2008.

Cumpara de pe www.idmag.ro PDA robuste (telefoane robuste), terminale portabile, terminale mobile RFID, terminale wearable, terminale montabile pe vehicule, tablete robuste, notebook-uri robuste. Intra in categoriile de mai sus si cauta produsele dorite. Oferim cel mai bun pret din industrie. Daca aveti nevoie de asistenta, folositi numarul de telefon +4 0732 673 579

Recomandări echipamente

 

Parteneri IDMagVezi pe hartă